lørdag, mars 22, 2008

Suburban Kids With Biblical Names

Det er mandag første gangen vi møtes. Vi treffes ved tilfeldighet, nysgjerrighet, kanskje bare shuffle, men før det har gått en uke er vi som erteris. De elsker min evne til å lytte og til å danse, jeg elsker deres rytmer og deres fiffige tekster. Dette er kjærlighet, dette er turn their dancefloors into a burning inferno of Ba-Ba og pretty soon it will happen, the sun will go murder the snow.

De seems to be on my mind og når jeg går hjemmefra eller når jeg våkner eller når jeg beveger meg klarer jeg ikke tenke annet enn at jeg burde bruke tiden min på å høre på dem. Og jeg er glad for at jeg er et forstadsbarn med bibelsk navn, at jeg også kan få kalle meg det, men ikke like mye som de kan, for de fant på dette fantastiske bandnavnet og har antakeligvis opphavsretten til det.

Deres herlige naivistiske uttrykk er laget av enkle, gode tekster og hyggelige rytmer det går an å trampe takten til, så vel som det går an å danse til. Derfor kan de brukes til å varme litt om vintern, når man sitter inne med en kopp varmt, men de kan også lage brennene inferno av dansegulvet.

Myspace